Tisztelt Szülők!

Magyarország Miniszterelnökének bejelentése szerint 2020. november 11. napjától a középiskolákban 8. osztály felett digitális oktatásra térnek át.
Az érintettek étkezése 2020. november 11-től - a Miskolci Közintézmény-működtető Központ jelzése alapján – központilag lemondásra kerül.
Igény esetén, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata továbbra is biztosítja a közétkeztetést (ebédet) a közoktatásban résztvevő, 8. osztály feletti középiskolás diákok részére, – melyet változatlan térítési díjak mellett, csomagolt formában, a gyermekek a saját iskolájukban vehetnek át.
A szülőknek tehát - a rendkívüli helyzetre való tekintettel- jelezniük kell a Miskolci Közintézmény-működtető Központ felé, ha 2020. november 11-től továbbra is igénylik a közétkeztetést!
Amennyiben 2020. november 11. szerdára étkezést szeretne igényelni, azt az alábbi elérhetőségeken, 2020. november 10.-én kivételesen 11:00 óra-ig megteheti!
telefonszám: 46/500-068
A továbbiakban az igénylés, illetve a már megrendelt étkezés lemondási határideje az étkezési napot megelőző nap 9:00 óra!
  • Az étkezés megrendeléséhez, illetve lemondásához szükséges a gyermek neve, az intézmény, ahová jár, valamint az osztály megjelölése.
  • Amennyiben speciális étkezési igény merülne fel (allergia, érzékenység stb.), azt szintén jelezni kell a Miskolci Közintézmény-működtető Központ részére!
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
Jó egészséget kívánunk!
Miskolci Közintézmény-működtető Központ