Tisztelt Szülők!

A 2020. március 16. napjától megváltozott körülményekhez a gyermekétkeztetésnek is alkalmazkodnia kell. A gyermekétkeztetés biztosítása az adott településen - intézménytípustól függetlenül - önkormányzati feladat.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata – változatlan térítési díjak mellett - továbbra is biztosítja a közétkeztetést (ebédet) a közoktatásban résztvevő általános- és középiskolás diákok részére.

A főzőkonyhák továbbra is rendelkezésre állnak, a gyermekek étkeztetése azonban nem történhet az oktatási-nevelési épületekben. Ezért azon gyermekek számára, akiknél ez indokolt, a helyben lehetséges legoptimálisabb módon biztosítjuk az étkezés lehetőségét.

2020. március 17-től az ügyeletet nem igénylő gyerekek részére az étkezés - a Miskolci Közintézmény-működtető Központ jelzése alapján - központilag lemondásra került.

A szülőknek - a rendkívüli helyzetre való tekintettel- jelezniük kell a Miskolci Közintézmény-működtető Központ felé, ha 2020. március 17-e után továbbra is igénylik a közétkeztetést!

2020. március 18. szerdától

minden megrendelt ebéd kidobozolt formában kerül kiszállításra a gyermekek saját iskoláiba.

Átvétel aláírási kötelezettség és higiéniai szabályok fokozott betartása mellett lehetséges 12:00-től 13:00 óráig

FIGYELEM!

2020. március 20. péntektől minden előzetesen leadott étkeztetési igényt aktualizálni kell, tehát mindazoknak a szülőknek, akik gyermekük felügyeletét vagy étkeztetését nem tudják otthonról biztosítani, étkeztetési (ebéd) igényüket újra le kell adniuk 9:30 óráig.

Az ebédrendelési igények leadását megtehetik e-mailben az

mkmk.menza@gmail.com címen, valamint

2020. március 20-án reggel 7:30 és 9:30 óra között telefonon a következő számon:

46/500-068

Az étkezés megrendeléshez szükséges a gyermek neve, az intézmény, ahová jár, valamint az osztály megjelölése.

Amennyiben a már megrendelt étkezést szeretnék lemondani vagy étkezést igényelnének, azt előző nap 9:30 óráig kell jelezniük a fenti elérhetőségek valamelyikén!

Amennyiben speciális étkezési igény merülne fel (allergia, érzékenység stb.), azt szintén jelezni kell a Miskolci Közintézmény-működtető Központ részére!

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Jó egészséget kívánunk.